تحصیل در فنلاند

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تحصیلی در مورد تحصیل در فنلاند
از طریق تلفن ثابت تماس حاصل نمایید.

 یکی از کشورهایی که در شمال اروپا قرار دارد و آب و هوای چندان مناسبی ندارد کشور فنلاند است که به دلیل شرایط جوی، جمعیت زیادی در این کشور زندگی نمی کند و زبانی که مردم در این کشور صحبت می کنند فنلاندی و سوئدی است. تا سال 2015 داننشجویان خارجی که تصمیم داشتند در فنلاند ادامه تحصیل دهند می‌توانستند به صورت رایگان به تحصیل بپردازند ولی از سال 2016 به بعد این قضیه کنسل شد و شرط معدل قرار دادند تا فقط کسانی که در در رده علمی بالاتری قرار دارند بتوانند تحصیل رایگان داشته باشند.  به طور کلی کشور فنلاند 10 دانشگاه دارد که در چند رشته مختلف آموزش می دهند.

 

فنلاند

 

با اینکه کشور فنلاند از کشورهای خیلی پیشرفته و مورد قبول تمامی افراد نیست اما از نظر آموزشی در رده کیفی بالایی قرار دارد و کسانی که در این کشور تحصیل کنند وقتی که درسشان تمام شد و موفق شدند کار پیدا کنند می‌تواند اقامت این کشور را داشته باشند.  کسانی که در این کشور تحصیل می کنند می توانند 20 ساعت کار دانشجویی در طول هفته داشته باشند و اگر در روزهای تعطیل هفته باشند اجازه 40 ساعت کار را دارند.

 

فنلاند

 

کسانی که تمایل دارند در مقطع لیسانس در کشور فنلاند به تحصیل خود ادامه دهند کار دشواری را پیش رو دارند زیرا در مقطع لیسانس همه کلاس‌ها به زبان فنلاندی برگزار می شود و کسی که می خواهد در این مقطع در فنلاند ادامه تحصیل دهد باید حتما مدرک زبان فنلاندی را داشته باشد تا بتواند به راحتی درس ها را بگذراند و کسانی که تنها مدرک زبان انگلیسی دارند بهتر است برای کشورهای دیگری که زبان انگلیسی را برای تدریس دروس خود انتخاب کرده‌اند درخواست ادامه تحصیل دهند.

 

فنلاند

 

 اما در مقطع کارشناسی ارشد افراد کار راحت ‌تری دارند زیرا همه ی درس ها در بیشتر رشته‌ها با زبان انگلیسی تدریس می شود و کسی که آیلتس 6 به بالا داشته باشد خیلی راحت می تواند در مقطع کارشناسی ارشد برای کشور فنلاند پذیرش بگیرد.

 

 بهتر است کسانی که تمایل دارند درخواست ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای کشور فنلاند ارسال کنند بیشتر از پنج سال فاصله بین مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آنها وجود نداشته باشد زیرا اگر فاصله بیش از 5 سال باشد پذیرش گرفتن برای آنها کار آسانی نخواهد بود.

برای مقطع کارشناسی ارشد افراد می‌توانند بورسیه تحصیلی داشته باشند که این مبلغ 4 تا 8 هزار یورو در سال است و از آنجا که می توانند 20 ساعت در هفته را هم کار دانشجویی داشته باشند گذران زندگی برای افراد خیلی سخت نخواهد بود. در ضمن توجه داشته باشید که اگر میخواهید در مقطع کارشناسی ارشد برای کشور فنلاند اقدام کنید معدل مقطع کارشناسی شما نباید از 13 پایین تر باشد.

  

فنلاند

 

 برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا لازم است که فرد مدرک زبان آیلتس 7 به بالا را داشته باشد تا بتواند درخواست خود را ارسال کند و پذیرش را از آن خود کند. البته در نظر داشته باشید که میزان حداقل معدل برای کسانی که میخواهند در مقطع دکترا ادامه تحصیل دهند باید 15 باشد. یعنی در مقطع کارشناسی ارشد معدل تمام آنها باید بالای 15 باشد تا بتوانند پذیرش این کشور را از آن خود کنند. افرادی که در مقطع دکترا می‌خواهند ادامه تحصیل دهند این شانس را دارند که بورسیه تحصیلی 4 تا 8 هزار یورو در سال را دریافت کنند و در کنار آن هم اجازه کار دانشجویی برای کسب درآمد بیشتر را دارند.

 

فنلاند

 

 کسی که قرار شده برای تحصیل در فنلاند شهریه پرداخت کنند در صورتی که موفق شود معدل بالایی کسب کند دانشگاه این اجازه را به آنها می‌دهد که به صورت رایگان از ترم دوم به بعد به تحصیل خود ادامه دهد.  فنلاند جزو آن دسته از کشورهایی است که مالیات بالایی دارد و 600 تا 800 یورو مالیات به دانشجویان اختصاص داده می شود و هزینه خوابگاه ها هم معمولا 250 یورو است که فرد باید تمام مبلغ های دریافتی و خرج خود را در نظر بگیرد و در صورتی که از پس خرج و مخارج و شرایط زندگی می توانست بربیاید اقدام به ارسال درخواست پذیرش و سایر مراحل کند.

 

فنلاند

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد