شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تحصیلی در مورد شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه
از طریق تلفن ثابت تماس حاصل نمایید.

برای دریافت معافیت کفالت مادر تشخیص نظام وظیفه و طی یکسری مراحل لازم است. تمام معافیت هایی  که مشمولان می توانند دریافت کنند، معافیت کفالت مادر به نسبت ساده تر است. اما اکثر افراد از نحوه دریافت معافیت کفالت مادر بی خبرند و شرایط دریافت معافیت مادر مطلقه را نمیدانند. یا اینکه جوانان اصلا نمیدانند که این معافیت یک معافیت دائم محسوب میشود یا نه.

در گذشته اینگونه بود که تمامی افرادی که پدر و مادر آنها طلاق گرفته بودند، بلافاصله اقدام به تشکیل پرونده کردند و پس از اینکه مدارک خود را تکمیل نمودند، کارت معافیت به صورت دائم دریافت میکردند. امروزه به توجه به مشکلات پیش آمده قوانین سختتر شده است. برای دریافت معافیت کفالت مادر باید طبق قوانین مشمول به عنوان کفیل مادر خود معرفی شناخته می شود و 5 سال معافیت موقت می دهند این 5 سال به شکل متوالی می باشد و اگر در این مدت قوانین مربوطه از طرفین رعایت شده بود به فرد مشمول معافیت دائم سربازی داده می شود.

 

مطلقه

 

شرایط دریافت معافیت کفالت مادر مطلقه

1) در ابتدا باید مشمول به سن 18 سالگی رسیده باشد.

2) باید کاملا مشخص شود که طلاق به صورت صوری نبوده و طلاق زوج صحت دارد.

3) طلاق پدر مادر باید قبل از سن 16 سالگی  فرزند باشد. در غیر این صورت شرایط باید بررسی شود.

4) عکس مادر توسط کلانتری محل سکونت مورد تأیید باشد و همچنین تصویر شناسنامه پدر و اگر فوت کرده بود گواهی قوت و شناسنامه متوفی باید همراه داشته باشید.

5) فرد باید از لحاظ سلامت جسمی بررسی شود و در صورت نداشتن صلاحیت، کفالت مادر به او تعلق نمیگیرد. لذا برای گرفتن معافیت کفالت مادر سلامت جسمانی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

6) یک نامه استشهاد برای تایید طلاق لازم است که توسط کلانتری محل در برگه استشهاد وضعیت سه نفر از اعضا را مشخص کند. برای نوشتن استشهاد میتوانید از مشاورین صدای مشاور کمک دریافت کنید..

برای مشمولینی که پدر آنها در زندان است و میخواهند سرپرستی مادر خود را برعهده بگیرند، یکسری قوانین خاص منحصر دارد که یکی از مدارک لازم برای این کار  تهیه یک رونوشت حبس پدر خانواده می باشد.


ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد